Wie ben ik

Meer over mij

Thuis is het met mijn man, drie kinderen en de hond een gezellige drukte en ook op mijn werk als secretaresse moet er van alles geregeld worden. Het leek mij een uitdaging om daarnaast ook op een andere manier met mensen bezig te zijn.

Gezondheidszorg heeft al lange tijd mijn belangstelling. Door ervaringen met alternatieve geneeswijzen van mensen uit mijn omgeving, ben ik hier steeds meer in geïnteresseerd geraakt. Uiteindelijk heeft deze interesse ertoe geleid dat ik een paar jaar geleden de opleiding voetreflexologie bij de BER (Bond van Europese Reflexologen) heb gevolgd. Na afronding van deze opleiding was ik zo enthousiast dat ik besloot om een praktijk te openen.

Inmiddels heb ik nog verschillende andere trainingen en cursussen gevolgd om me meer te verdiepen en nog meer ondersteuning te kunnen bieden. Er is namelijk niets mooier dan mensen die het lichamelijk of geestelijk moeilijk hebben te helpen. Of gewoon iemand een heerlijk ontspannen uurtje te bieden.